Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

A.O. Προσοτσάνης ....''διπλή κόντρα'' με Τιτάνες Δράμας το σαββατοκύριακο σε Άνδρες και Εφήβους !


Αγωνιστικών υποχρεώσεων συνέχειας το ερχόμενο διήμερο για τον Α.Ο. Προσοτσάνης που θα ''κοντραριστεί με τους Τιτάνες Δράμας τόσο στους Άνδρες όσο και στους Εφήβους !!!

Η ανδρική ομάδα η οποία συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις και πλέον είναι ισόβαθμη του ΚΑΟΔ στην 4η θέση του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ εκστρατεύει στο γειτονικό ΔΗΓΑ της Δράμας (Σαββάτο 1/12 , 16:00 μ.μ.) όπου με σοβαρότητα και αισιοδοξία θα παλέψει για το ''διπλό'' που θα την κρατήσει σε τροχιά τετράδος !

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον κ. Ζήση ο οποίος αναμένεται να έχει στην διάθεση του όλους τους ετοιμοπόλεμους παίκτες.....

Στους Έφηβους τώρα , όπου η φετινή χρονιά έχει χαρακτήρα προσαρμογής στα μπασκετικά δρώμενα , αφού πρόκειται για την παρθενική συμμετοχή στα πρωταθλήματα επικρατεί ενθουσιασμός παρα τα αποτελέσματα αφού η συμμετοχή είναι απο μόνη της ένα πολύ σημαντικό στοιχείο στην καθημερινότητα των παικτών μας που θέλουν σε λίγα χρόνια να γευτούν συγκινήσεις ανάλογες των αντιπάλων τους .....και έτσι αντιμετωπίζουν τον κυριακάτικο αγώνα (Κυριακή 2/12 , 16:30 μ.μ., ''Γεώργιος Μακρής'' ) με τους αντίστοιχους Εφήβους  των Τιτάνων!
Καλό σαββατοκύριακο σε όλους !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου