Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Πρώτη φορά στα παρκέ....υποσχέσεις για το μέλλον ! Aφιέρωμα στον Α.Ο. Προσοτσάνης 2018-19......πρεμιέρα με τα παιδιά μας !


Καλή αγωνιστική χρονιά να έχουμε όλοι όσοι αγαπάμε την ‘’πορτοκαλί θεά’’ !
Ο Α.Ο. Προσοτσάνης Basketball Club εύχεται σε όλες τις ομάδες να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει και φυσικά να ανταμώσουμε στο παρκέ πρωτίστως να γίνουμε μια μεγάλη παρέα και φυσικά να παλέψουμε για την διεκδίκηση της νίκης !

Αρχής γενομένης με το αφιέρωμα που αφορά την ομάδα μας ….στην περυσινή της πορεία ….φυσικά δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε με το εφηβικό τμήμα το οποίο πέρυσι πήρε το ‘’βάπτισμα του πυρός’’……συμμετέχοντας για πρώτη φορά στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της περιφέρειας!

Μια ομάδα αρκετών νεαρών….με κάποιους να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα αποτελώντας κομμάτι μιας ομάδος…..και με κάποιους άλλους να μπαίνουν πρώτη φορά στο παρκέ….τα μυνήματα σαφώς και ήταν ενθαρρυντικά για το μέλλον……!
Τα αποτελέσματα για μας ….είχαν την ελάχιστη σημασία …αφού ο στόχος του Α.Ο.Π. ήταν η καλύτερη άμεση και δυνατή επαφή με το άθλημα και σε δεύτερη μοίρα το τελικό πλασάρισμα…..
Με πρωτεργάτη τον νεαρό πλήν όμως φιλόδοξο προπονητή κ. Θεόφιλο Ζήση οι νεαροί καλαθοσφαιριστές έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει!!!!

Αυτοί που μας ταξίδεψαν στο όνειρο !

Κουτσίδης Παύλος
Θέση: Guard/Forward

Βούτσηλας Δημήτριος
Θέση: Guard

Ζεδαμάνης Κυριάκος
Θέση: Guard

Κολοκυθάς Δημήτριος
Θέση: Forward/Center

Μάττας Χριστόφορος
Θέση: Guard/Forward
Σαμπαντζής Κωνσταντίνος
Θέση: Forward

Τρούσι Μάριος
Θέση: Guard/Forward

Γιάντσιος Μιχαήλ
Θέση: Forward

Γαϊδατζής Γεώργιος
Θέση: Forward

Coach: Ζήσης Θεόφιλος

Η φετινή χρονιά για το εφηβικό του ΑΟΠ ήταν μια ιστορική χρονιά διότι αποτέλεσε την πρώτη χρονιά για το συγκεκριμένο τμήμα. 
Τα παιδιά προσπάθησαν για το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι, παλεύοντας για τη νική χωρίς όμως να ξεχνούν ότι πρόκειται απλά για ένα παιχνίδι.
 Η πορεία της ομάδας κρίνεται θετική παρά τα αρνητικά αποτελέσματα. 
Τα περισσότερα παιδιά βρέθηκαν για πρώτη φορά σε ομάδα μπάσκετ και ήταν αναμενόμενο να υπάρχουν διακυμάνσεις στην απόδοσή τους.
Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι αρκετά από τα παιδιά έπαιζαν με ηλικιακά μεγαλύτερους τους όντας ουσιαστικά παίδες και όχι έφηβοι, δίχως αυτό να αποτελεί δικαιολογία για την πορεία της ομάδας.
 Η χρονιά κρίνεται ως θετική γιατί αφενός τα παιδιά βελτιώθηκαν πάρα πολύ κατά τη διάρκεια της σεζόν και θα είναι έτοιμα για το επόμενο πρωτάθλημα του χρόνου και αφετέρου ο αριθμός των παιδιών έχει αυξηθεί από τα 9 που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα σε 13.
Στόχος της ομάδας του ΑΟΠ είναι τα παιδιά να έρθουν πιο κοντά στον αθλητισμό και να γνωρίσουν το άθλημα του μπάσκετ, τον τρόπο λειτουργίας μιας ομάδας, τον σεβασμό προς τον αντίπαλο και άλλες αξίες που μπορεί να δώσει ο αθλητισμός ως εχέγγυα για το μέλλον των παιδιών.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Δουλκέρογλου Βασίλη που έκανε τα πάντα για να δώσει υπόσταση στο συγκεκριμένο τμήμα.

Σε ευχαριστούμε για όλα Βασίλη!!!


Παλληκάρια σας ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές που μας χαρίσατε….και υπόσχεση μας είναι ότι θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα που θα κάνετε !
Α.Ο. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ …..MES QUE UN CLUB!
……..κάτι παραπάνω από μια ομάδα !


Γραφείο Τύπου
Α.Ο. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ BASKETBALL CLUB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου