Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

΄΄Φιλική ήττα΄΄ για τον Α.Ο. Προσοτσάνης απο την Αγία Βαρβάρα ....με χρήσιμα συμπεράσματα στην πρόβα-τζενεράλε (57-79) ! Πλούσιο φωτορεπορτάζ !

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2019-20 και ο Α.Ο. Προσοτσάνης γνώρισε την ήττα με σκορ 57-79 απο την Αγία Βαρβάρα Καβάλας σε αγώνα που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Προσοτσάνης '' Γεώργιος Μακρής'' ...

Ο αγώνας αποτέλεσε μια πρόβα - τζενεράλε για την ομάδα μας και σίγουρα το τεχνικό δίδυμο των κ.κ. Ζήση και Πολυμένη είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την ετοιμότητα των καλαθοσφαιριστών της δραμινής ομάδας...

Οι κ.κ. Ζήσης και Πολυμένης έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ετοιμοπόλεμους καλαθοσφαιριστές και πλέον όλοι στο ''κυανόλευκο'' στρατόπεδο περιμένουν με αγωνία το ερχόμενο σαββατοκύριακο όπου θα αγωνιστούν στην Δράμα με αντίπαλο τους Τιτάνες Δράμας για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ !


Τα δεκάλεπτα :
19-23 , 30-35(ημ.) , 45-53 , 57-79.

* H οικογένεια του Α.Ο. Προσοτσάνης ευχαριστεί την ομάδα της Αγίας Βαρβάρας για την συνδιοργάνωση του φιλικού αγώνα και της εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επίτευξη των στόχων της !

Γραφείο Τύπου Α.Ο. Προσοτσάνης 


Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ με τον φακό του ''Prosotsanibasket.blogspot.com'' !

















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου