Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

''Έμφραγμα'' στην εκπνοή για τον Α.Ο. Προσοτσάνης...ήττα στο ΔΗΓΑ(67-66) !

Με το...αριστερό και χωρίς να πιάσει τα γνωστά στάνταρ απόδοσης ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις της η ομάδα της Προσοτσάνης στο πρωτάθλημα μπάσκετ Ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ .
Η ομάδα μας ηττήθηκε με σκορ 67-66 (31-30 ημ.) απο του Τιτάνες Δράμας στο ΔΗΓΑ Δράμας με το νικητήριο καλάθι των αντιπάλων να σημειώνεται μόλις 0,4 δευτ. πριν το τελικό σφύριγμα.....

Μια κατάληξη η οποία σαφώς και αφήνει μια πικρία στους ανθρώπους του Α.Ο.Π. οι οποίοι απο σήμερα κιόλας στρέφουν το βλέμμα τους ...στο δύσκολο ματς του ερχόμενου σαββ/κου με αντίπαλο τον Αστέρα Καβάλας .
Στο αγωνιστικό μέρος τώρα , ο αγώνας ήταν ντέρμπι καθ΄όλη την διάρκεια του και με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν σχεδόν πόντο-πόντο ....ενώ για την ομάδα μας συνεχίζει να απουσιάζει ο Πατένταλης ο οποίος είναι τραυματίας .


Τα δεκάλεπτα : 18-20 , 31-30 (ημ.) , 43-47 , 67-66 .

Τιτάνες Δράμας (Κακατσίδης) :
Τζήκας 10 , Υφαντόπουλος 9 (1) , Μπακάλης 15 , Δημητρίου 10 (2)  Σπυριδόπουλος 21, Κούστας , Τοσουνίδης 2 , Νέδης , Κακατσίδης .

Α.Ο. Προσοτσάνης (Ζήσης - Πολυμένης) 
Νυμφόπουλος 10 (3) , Οικονόμου 1 , Ασλαμαζίδης , Καρακασίδης 22 (1) , Μαυρομάτης 3 , Ντίμπ 12(1) , Τόσκας , Βουβαλίδης 2 , Σταϊκος , Δουλκέρογλου 4 , Κολοκυθάς , Θεοδωρίδης 10.

* Επόμενος αγώνας για τον Α.Ο. Προσοτσάνης την ερχόμενη Κυριακή 6 Οκτωβρίου και ώρα 18:30 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο Προσοτσάνης '' Γεώργιος Μακρής'' με αντίπαλο τον Αστέρα Καβάλας για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ απο την αναμέτρηση  με τον φακό της PROSOTSANIBASKET.BLOGSPOT.COM !































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου