Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

Α.Ο.Προσοτσάνης - Σέρρες 2017....55-47 ! Έτσι ''νικάει'' η Προσοτσάνη....''πάτησε'' τον Γυμναστικό!

Την πρώτη της νίκη πέτυχε η ομάδα μπάσκετ της Προσοτσάνης που ''ταπείνωσε'' τον Γ.Σ. Σέρρες 2017 με σκορ 55-47 για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ!



Η δραμινή ομάδα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ (30-37) στο 30΄...έπαιξε με καθαρό μυαλό και ψυχή στο τελευταίο μέρος και έτσι πήρε μια μεγάλη νίκη και συνάμα ρεβάνς για τα όσα είχαν συμβεί προ λίγων εβδομάδων στον θεσμό του κυπέλλου!

Ο αγώνας ήταν ντέρμπι απο την αρχή...και το χαμηλό σκορ προμήνυε ότι γινόταν ''μάχη'' !

Η δραμινή ομάδα , που αδίκησε τον εαυτό της ....στην πρεμιέρα χάνοντας στις λεπτομέρειες , με όπλο όπως καταμαρτυρά και το τελικό αποτέλεσμα την αποτελεσματική άμυνα , και με καθαρό μυαλό στην επίθεση ....στο τελευταίο μέρος του αγώνα πέτυχε σερί 25-10 και έριξε στο καναβάτσο το λεγόμενο φαβορί του ομίλου σκορπώντας ενθουσιασμό στις τάξεις των ''ροσονέρι'' για την μεγάλη εμφάνιση....


 

Τα δεκάλεπτα :

 12-12,23-26 (ημ.),30-37 , 55-47.


 

Α.Ο. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ (Ζήσης - Πολυμένης) :

Νυμφόπουλος  , Ασλαμαζίδης , Καρατσομπάνης 8 , Παλτόγλου 6 , Κουτσίδης 18 (1) , Πατένταλης 4 , Καραϊσκάκης 7 (1)  ,Γελκοβάνης 2 , Θεοδωρίδης 3 (1) , Δουλκέρογλου 5 (1) , Σωτήρης , Ρέντος 2.




 

Γ.Σ. Σερρων :

Τζίκας  , Λαδιάς 3 (1), Δάφκος 2, Ρίζος 7, Σαϊνίδης 1, Χορτομάρης Σ. 14(4)  , Γκολογκίνας , Καλπατζίδης ,Χ’’Ανδρέου 13 , Δινάκης ,Σταματόπουλος 7 ,Τζώτζος

 

*Επόμενος αγώνας για τον Α.Ο. Προσοτσάνης , το ερχόμενο σαββατοκύριακο στις Σέρρες με αντίπαλο την τοπική Α.Ε.Σ. για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

 



**Η οικογένεια του Α.Ο. Προσοτσάνης εκφράζει τα θερμά συλληπητήρια στον αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος του Γ.Σ. Προσοτσάνης Δημήτρη Ρούσσο , για τον αδόκητο χαμό του πατέρα του Αστέριου και του αφιερώνει την μεγάλη νίκη της ομάδος μας επί των Σερρών..

Ευχόμαστε καλό παράδεισο…..

Αιωνία του η μνήμη…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου