Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Α.Ο. Προσοτσάνης B.C. .....πρεμιέρα με όρεξη και αισιοδοξία !

Πρεμιέρα για τον Α.Ο. Προσοτσάνης B.C. που πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση το απόγευμα της Δευτέρας 26 Αυγούστου στο κλειστό γυμναστήριο Προσοτσάνης ''Γεώργιος Μακρής'' !!!!

Παρουσία 21 (!!!) καλαθοσφαιριστών ...''παλιών'' και '' νέων'' ο προπονητής της ομάδος μας κ. Θεόφιλος Ζήσης αφού ανέλυσε το πρόγραμμα των προπονήσεων ...αλλά και τι ζητάει απο τον καθέναν οδήγησε τους παίκτες του ....στον ''τόπο του μαρτυρίου'' όπου τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα προετοιμαστούν εν'όψει του πρώτου επίσημου αγώνα που είναι στις 28 Σεπτεμβρίου στην Δράμα με αντίπαλο τους Τιτάνες Δράμας για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ !


Στο περιθώριο μάλιστα της πρώτης συγκέντρωσης έγινε η καθιερωμένη φωτογράφιση των παικτών  , τους οποίους θα έχετε την ευκαιρία να δείτε αναλυτικά στην ενότητα του ρόστερ (στην αρχική σελίδα) με τα στοιχεία του καθενός !!!!!

 Στο video που ακολουθεί  δείτε τις δηλώσεις του coach κ. Ζήση !

* Στην πρώτη προπόνηση βροντερό παρών έδωσαν και οι Σ.Φ. ''ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ'' τους οποίους και ευχαριστούμε για την στήριξη τους !


Γραφείο Τύπου Α.Ο. Προσοτσάνης B.C. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου