Σάββατο 17 Αυγούστου 2019

Το ΄΄νέο αίμα΄΄ στους Έφηβους του Α.Ο. Προσοτσάνης !

Μπορεί ο Αύγουστος να είναι ο μήνας των διακοπών ωστόσο στον Α.Ο. Προσοτσάνης B.C. , ο οργανωτικός και μεταγραφικός σχεδιασμός καλά κρατεί...εν'όψει των επίσημων υποχρεώσεων στα πρωταθλήματα Ανδρών και Εφήβων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ !
Μετά λοιπόν την ανανέωση της συνεργασίας με τους κ.κ. Ζήση και Πολυμένη για την τεχνική ηγεσία της ομάδος , σειρά πλέον παίρνουν οι μεταγραφικές κινήσεις και οι ανανεώσεις του έμψυχου δυναμικού της ομάδος.... 
               
                    

Εν'αρχή λοιπόν ο Α.Ο. Προσοτσάνης προχώρησε στην απόκτηση των νεαρών Κωσταντίνου Τόσκα και Ασλαμαζίδη Χρήστου για την στελέχωση του εφηβικού τμήματος...!!!!
Αναλυτικά η ανακοίνωση των ''rosonerri'' : 

''H οικογένεια του Α.Ο.Προσοτσάνης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις δύο πρώτες μεταγραφικές κινήσεις εν'όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο εφηβικό τμήμα .
Συγκεκριμένα με την φανέλα της ομάδος μας  θα αγωνίζονται οι Κωσταντίνος Τόσκας και Χρήστος Ασλαμαζίδης οι οποίοι μέχρι πρότινος ήταν στην ομάδα του Απόλλωνα Δράμας .

Ο Κωσταντίνος Τόσκας , γέννημα-θρέμμα Προσοτσανιώτης , θα βοηθήσει την ομάδα μας  απο την περιφέρεια έχοντας ως ατού το σουτ απο μακριά !

Ο Χρήστος Ασλαμαζίδης , με πολύ καλές λύσεις στο ''1vs1'' και στην δημιουργία φάσεων θα προσφέρει απο την θέση του ''Play-maker'' !!!!

Xρήστο και Κωσταντίνε σας καλως ορίζουμε στην οικογένεια του Α.Ο. Προσοτσάνης και σας ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες !

* Ο Α.Ο. Προσοτσάνης ευχαριστεί τον κ. Ράδη Θεοδωρίδη και τον Απόλλωνα Δράμας για την άψογη συνεργασία και την συναίνεση ως προς την ολοκλήρωση των μεταγραφών.

Γραφείο Τύπου Προσοτσάνης  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου