Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Θεόφιλος Ζήσης (εκπρόσωπος Α.Ο.Προσοτσάνης) : Παρά την κακή εμφάνιση ....κρατάμε την νίκη...την μεγάλη ανατροπή και το ψυχικό σθένος των παιδιών που δεν παράτησαν το ματς !

Ο Α.Ο.Προσοτσάνης πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα με σκορ 60-56 επί της Α.Ε. Σερρών για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και ο εκπρόσωπος της ομάδος μας κ. Θεόφιλος Ζήσης , δήλωσε στο επίσημο blog των ''ροσονέρι'' : 

''Ήταν ένα ματς με μεγάλη ένταση και αρκετή επαφή μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο .

                     

Βρεθήκαμε σε μέτρια μέρα και απέναντι σε μια νεανική πλην όμως αξιόμαχη ομάδα...

Η κλάση του Άγγελου Καραϊσκάκη σε συνδυασμό με την καλή παρουσία του Κουτσίδη ήταν καθοριστική για την τελική έκβαση του αποτελέσματος .

Σημαντική και η παρουσία του Παλτόγλου με το κρίσιμο τρίποντο στο τέλος και το κόψιμο στην αμέσως επόμενη φάση.

Παρά την κακή εμφάνιση της ομάδος επιθετικά και τα πολλά άστοχα λεϊ-απ ...κρατάμε την νίκη ....το ψυχικό σθένος των παιδιών που δεν το παράτησαν όταν η διαφορά στο τέλος έφυγε στο -8 και συνεχίζουμε όλη την εβδομάδα με στόχο την βελτίωση και την καλύτερη εικόνα της ομάδος.

Εμείς έχουμε ένα δύσκολο ματς την ερχόμενη εβδομάδα , θα προσπαθήσουμε να παίξουμε πρωτίστως καλό μπάσκετ και δευτερευόντος να πάρουμε το τρίτο σερί αποτέλεσμα πριν η ομάδα πάει στα δύο ρεπό.

Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα της Α.Ε.Σ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου