Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Ζήσης Θεόφιλος (εκπρόσωπος Α.Ο. Προσοτσάνης) : Βρεθήκαμε σε δύσκολες στιγμές ...αλλά το πάθος που βγάλαμε... μας έδωσε την νίκη!

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε ο Α.Ο. Προσοτσάνης στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ κάνοντας έτσι το 3/3 και ο εκπρόσωπος της δραμινής ομάδος κ. Ζήσης Θεόφιλος δήλωσε στο επίσημο blog του Α.Ο.Π. : 

 Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς με τις 4 παρατάσεις και με τη ροή που είχε. 



Ξεκινήσαμε δυναμικά και παίζοντας καλή άμυνα καταφέραμε να κλείσουμε μπροστά στο πρώτο ημίχρονο. 

Στο δεύτερο ημίχρονο χάλασε το μυαλό μας επιθετικά, παίρνοντας πολλές βιαστικές αποφάσεις, δίνοντας στον αντίπαλο το δικαίωμα με τους έμπειρους παίκτες που διαθέτει να ροκανίσει τη διαφορά. 

Βρεθήκαμε σε αρκετές δύσκολες στιγμές, αλλά βγάλαμε πάθος και καταφέραμε στο τέλος, έχοντας και περισσότερες δυνάμεις, να πάρουμε τη διαφορά που μας έδωσε τη νίκη στη τέταρτη παράταση. 

Σημαντική νίκη για εμάς και τώρα προχωράμε σε ένα περίεργο διάστημα, έχοντας ρεπό δύο συνεχόμενες αγωνιστικές, κάτι που είναι πρωτόγνωρο και αρκετά περίεργο. 

Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να δουλέψουμε για το επόμενο κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στο Ρούπελ που είναι μία από τις πιο ισχυρές ομάδες του ομίλου. 

Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για το πάθος τους, αλλά και στον αντίπαλο για το συναρπαστικό παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου