Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Πρεμιέρα στις Σέρρες....με αναβολή λόγω ...δελτίων !


Ο αγωνας μεταξυ του ΓΣ Σερρων και του ΑΟ Προσοτσανης δεν ξεκινησε ποτε με υπαιτιοτητα... διαιτητων και κομισαριου!! 

Ο κομισαριος (κ.Γιαβρης) οπως και οι διαιτητες της αναμετρησης (Γιαννουλης, Οικονομου) εκριναν οτι οι καρτες υγειας των αθλητων του συλλογου μας δεν ειχαν σφραγιστει απο τον σωστο ιατρο. 
Παρα την αναγνωση του κανονισμου (υπαρχει στη 2η φωτογραφια της αναρτησης) απ'οπου προκυπτει οτι ο συγκεκριμενος ιατρος εχει σχεση με το Δημοσιο αρα εχει δικαιωμα και δυνατοτητα υπογραφης των καρτων υγειας επεμειναν στην αποφαση τους.

 Βεβαια και δικιο να ειχαν, το 1ο ΦΕΚ της κυβερνησης για τις καρτες υγειας αθλητων ανέφερε ΡΗΤΑ πως αυτες τιθενται σε ισχυ απο 1/10/2018 και ακολούθως με 2ο ΦΕΚ παιρνουν παραταση μεχρι 8/10/2018 (αρθρο 5 παραγραφος 1). Συνεπως ΚΑΜΙΑ ομαδα δεν ειναι υποχρεωμενη να προσκομισει καρτες υγειας αθλητων μεχρι και την 8η Οκτωβριου. Γι αυτο το λογο στον αγωνα ΚΑΟΔ-Παγγαιο (οπως και σε αλλους) οι διαιτητες δεν ζητησαν καν τις καρτες υγειας των δυο ομαδων. 
Θυμιζουμε οτι στο 1ο επισημο παιχνιδι για το κυπελλο δεν παρουσιαστηκε κανενα προβλημα. 
Στο φυλλο αγωνα (3η φωτογραφια της αναρτησης) αναφερεται οτι ο αγωνας κατοχυρωνεται στην Α' Ομαδα επειδη η Β' Ομαδα δεν ειχε σφραγισμενες τις καρτες υγειας αθλητων. 
Η ομαδα μας θα καταθεσει ενσταση στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ ζητωντας τον ορισμο του αγωνα και τη διεξαγωγη του. 
Μας λυπεί το γεγονος πως δεν υπαρχει η σωστη ενημερωση για τους κανονισμους προς την ΕΚΑΣΑΜΑΘ και τους διαιτητες, με συνεπεια τη μη διεξαγωγη ενος αγωνα που επρεπε να ξεκινησει κανονικα.
Στο αγωνιστικο κομματι, διεξηχθη φιλικο μεταξυ των δυο ομαδων χωρις να κρατηθει χρονος και σκορ. 
Ο ΑΟΠ ειχε αρκετες καλες στιγμες παιζοντας ωραιο μπασκετ αλλα δεν ελειψαν και αρκετα νεκρα διαστηματα, απόρροια της κουρασης λογω των απουσιων που ειχε, αλλα και της ποιοτητας του ΓΣ Σερρων που εδειξε πως ειναι μια ομαδα με καλο υλικο που θα πρωταγωνιστησει φετος στο πρωταθλημα.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου