Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Το πρωτο επισημο παιχνιδι στην ιστορια του εφηβικου του ΑΟ Προσοτσανης ειναι γεγονος!


Το Σαββατο 20 Οκτωβριου οι εφηβοι του ΑΟΠ αντιμετωπισαν εκτος εδρας την σαφως πιο ετοιμη και εμπειρη ομαδα των Τιτανων Δραμας στο ΔΗΓΑ. 

Τελικο σκορ 86-38 υπερ των γηπεδουχων και ξεκινημα με ηττα, ωστοσο ηταν ενα παιχνιδι το οποιο χαρηκαν τα παιδια και αποκομισαν σημαντικες εμπειριες για τη συνεχεια. 
Πιο αναλυτικα:


Ο ΑΓΩΝΑΣ

Ο ΑΟΠ ξεκινησε το ματς με τους Κουτσίδη, Βούτσηλα, Γαϊδατζή, Σαμπαντζή και Μάττα. 


Το πρωτο καλαθι στην ιστορια του εφηβικου σημειωσε ο Κουτσίδης με ωραιο λέι απ ανοιγοντας και το σκορ (2-0) στην πρωτη φαση του αγωνα. 
Γρηγορα οι Τιτάνες απαντησαν με τριποντο παιρνοντας το προβαδισμα το οποιο δεν εχασαν ποτε στο υπολοιπο του αγωνα.
 Το τελος του 1ου δεκαλεπτου βρηκε τους Τιτανες μπροστα στο σκορ με 25-8. 
Η εικονα του παιχνιδιου δεν αλλαξε στο 2ο δεκαλεπτο με τους Τιτανες να συνεχιζουν να σκοραρουν ευκολα λογω της εμπειριας τους αλλα και των σωματικων προσοντων τους αφου ειναι ηλικιακα μεγαλυτεροι και πιο μεγαλοσωμοι απο τους αθλητες της ομαδας της Προσοτσανης. 
Αυτο βεβαια δεν εμποδισε τους εφηβους του ΑΟΠ να εχουν καποιες καλες στιγμες και με λιγη τυχη παραπανω θα μπορουσαν να σκοραρουν περισσοτερους ποντους. 
Το ημιχρονο βρηκε τους γηπεδουχους να προηγουνται 53-13. Στο 3ο δεκαλεπτο οι παικτες του coach Ζήση μπηκαν πιο δυνατα και χωρις αγχος στο παρκε. 
Ετσι, καταφεραν να κλεισουν το δεκαλεπτο με επιμερους σκορ 8-13 εκμεταλλευομενοι βεβαια και την χαλαρωση των Τιτανων.
 Με κυριο εκφραστη των επιθεσεων τον Κουτσίδη αλλα και ποντους απο τους υπολοιπους παικτες που "ξεψαρωσαν" σε σχεση με το 1ο ημιχρονο, το 3ο δεκαλεπτο εκλεισε με σκορ 61-26.
 Το 4ο και τελευταιο δεκαλεπτο ηταν διαδικαστικου χαρακτηρα με τους παικτες των δυο ομαδων να σκοραρουν απο ατομικες φασεις.
 Τελικο σκορ 86-38 και νικη για τους Τιτανες Δραμας που εδειξαν σεβασμο απεναντι στην πιο αδυναμη και πιο ανετοιμη εφηβικη ομαδα του ΑΟΠ (μολις ενας μηνας προπονησεων προηγηθηκε). 
Ειναι σιγουρο οτι οσο περναει ο καιρος και συνεχιζεται η δουλεια στις προπονησεις, οι παικτες θα βελτιωνονται και θα παρουσιαζονται καλυτεροι.
 Στον παγκο της ομαδας υπαρχει αλλωστε ο Θεοφιλος Ζησης, ενα νεο παιδι με ορεξη για δουλεια και καλη επικοινωνια με τους παικτες του.
 Η διοικηση του ΑΟ Προσοτσανης ευχεται υγεια στους παικτες και των δυο ομαδων και καλη επιτυχια στη σεζον.



Το φυλλο αγωνα:


Τιτάνες Δράμας (Καρατζάς):
 Καραγιαννίδης 12(2), Γιάννογλου 19(3), Παπακώστας 6(2), Καουταλίδης 21(1), Γαϊτανίδης 10, Παπαδόπουλος 10, Δεϊμερμεντζόγλου 8


ΑΟ Προσοτσάνης (Ζήσης): 
Βούτσηλας 2, Μάττας 4, Γαϊδατζής 2, Κουτσίδης 27(2), Κολοκυθάς 3(1), Τρούσι, Σαμπαντζής, Ζεδαμάνης, Γιάντσιος



Τα δεκαλεπτα: 25-8, 53-13, 61-26, 86-38(τελικο σκορ)




Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

Ολοι οι παικτες του ΑΟ Προσοτσανης ειχαν καλη παρουσια. Ηταν ο πρωτος επισημος αγωνας για ολους με εξαιρεση τους Κουτσίδη και Βούτσηλα που αγωνιζονται και στην ανδρικη ομαδα. 
Στο 2ο ημιχρονο οι παικτες του ΑΟΠ ειχαν καλη αποδοση ξεπερνοντας το αγχος. 
Εβαλαν καλαθια, πηραν ριμπαουντ, εκλεψαν μπαλες και με λιγη τυχη παραπανω μπορουσαν να ειχαν σκοραρει παραπανω ποντους.
 Οι επιλογες τους στην επιθεση ηταν σωστες και αυτο ειναι που κραταει ο coach Ζήσης που εμεινε πολυ ικανοποιημενος απ την προσπαθεια και την αποδοση των παικτων του. MVP ο Παυλος Κουτσίδης με 27 ποντους και 2 τριποντα. 
Ο παικτης του ΑΟΠ ηταν το σημειο αναφορας της ομαδας του, βοηθωντας με το παιχνιδι του τους νεαρους συμπαικτες του.



Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το τελευταιο καλαθι της αναμετρησης που σημειωσε ο Γαϊδατζής. 
Ο μικροσωμος γκαρντ του ΑΟΠ και μικροτερος ηλικιακα παικτης στο παρκε (γεννηθείς το 2005), καταχειροκροτηθηκε απο την κερκιδα οταν σκοραρε με λέι απ.



ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΕ

Η βελτιωμενη εικονα των παικτων του ΑΟΠ σε καθε δεκαλεπτο. Οσο περνουσαν τα λεπτα οι αθλητες της Προσοτσάνης εδειχναν να πιστευουν περισσοτερο στον εαυτο τους και να εχουν περισσοτερη εμπιστοσυνη στις δυνατοτητες τους παρ' ολο το αγχος της πρεμιερας.



ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Οι διαιτητες του αγωνα ηταν αψογοι στη συμπεριφορα και την αποδοση τους. 
Συγχαρητηρια στους κυριους Ζαχαριαδη και Παναγιωτιδη.



ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ
Στο γηπεδο βρεθηκαν οι γονεις των αθλητων των δυο συλλογων και ουδετεροι φιλαθλοι. 
Στις κερκιδες του ΔΗΓΑ ηταν επισης και πολλοι παικτες της ανδρικης ομαδας του ΑΟΠ, δειχνοντας την εμπρακτη συμπαρασταση τους στους μικρους αθλητες του συλλογου και υποστηριζοντας τις προσπαθειες τους.



ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Η επομενη αγωνιστικη ειναι προγραμματισμενη για την ερχομενη Κυριακη 28 Οκτωβριου. 
Ο ΑΟ Προσοτσανης θα υποδεχθει την ομαδα του ΓΣ Ελευθερούπολης, μια ομαδα που περσι εφτασε μεχρι το final6 του πανελληνιου πρωταθληματος εφηβων. 
Οι παικτες του ΑΟΠ θα προετοιμαστουν γι αυτο το παιχνιδι και ειναι σιγουρο οτι καθε αγωνιστικη θα παρουσιαζονται ολο και πιο βελτιωμενοι.

Γραφείο Τύπου Α.Ο. Προσοτσάνης 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου