Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

PREGAME !!! Με σοβαρότητα και αισιοδοξία εκστρατεύει ο ΑΟΠ στην Καβάλα για τον αγώνα με τον Αστέρα !! (Σαββατο 27/10 , 16:00 μ.μ.)


Eπιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ομάδα μας μας μετά το ρεπό , με την 5η αγωνιστικη για τον Α' ομιλο ανδρων στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ και ο ΑΟ Προσοτσάνης φιλοξενειται απο τον νεανικο Αστέρα Καβάλας το Σαββατο 27 Οκτωβρη (τζαμπολ στις 16:00) στο κλειστο γηπεδο των Ποταμουδίων.

Μια δυσκολη αποστολη για τον ΑΟΠ αυτο το σαββατοκυριακο καθως ο Αστερας δειχνει να ειναι και φετος μια δυνατη ομαδα που στηριζεται κυριως σε νεα παιδια των ακαδημιων της.

 Εκτος απο την ποιοτητα του Αστερα, ο ΑΟΠ εχει να αντιμετωπισει και σημαντικες απουσιες βασικων του στελεχων αφου εκτος αποστολης για διαφορετικους λογους ειναι οι Νυμφόπουλος, Αποστολίδης, Πατένταλης, Ρέντος. Επιστροφη στην αποστολη για τον Παπαδόπουλο που ελειψε απο το προηγουμενο εκτος εδρας ματς μεσα στη Ηρακλεια Σερρων.
 Ολοι οι υπολοιποι παικτες ειναι ετοιμοπολεμοι (προβληματα τραυματισμων ευτυχως δεν υπαρχουν) και σιγουροι για μια καλη εμφανιση. 
Διαιτητες της αναμετρησης οριστηκαν οι κυριοι Μυσιρλής και Ανεστάκης. 
Καλη επιτυχια και στις δυο ομαδες!

Γραφείο Τύπου Α.Ο. Προσοτσάνης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου